Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
"Perakende Akademisi" kapsamındaki eğitimler başarıyla tamamlandı.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) ile Ziylan Grup ortak çalışmasıyla geçtiğimiz Kasım ayında başlayan “Perakende Akademisi” eğitimleri ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy başta olmak üzere üniversitemizin üst yönetimi, eğitmenler ile Ziylan Grup Perakende Grup Başkanı Oktay Şahin ve Ziylan Grup yönetici, çalışan ve kursiyerlerin katılımıyla Adana BTÜ Yeşiloba Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Adana BTÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından yürütülen eğitimlerde Adana, Mersin, Tarsus, İskenderun, Osmaniye, Antakya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta bulunan Ziylan Grup personellerinin mesleklerinde uzmanlaşmaları ve sektöre yeni personeller kazandırılması hedeflendi.

Mağaza yöneticisi, kasa sorumlusu ve satış danışmanı pozisyonlarındaki personeller, fakültemiz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Bilge Aksay, Yrd. Doç. Dr. Dilek Penpece, Yrd. Doç. Dr. Efe Efeoğlu ve Arş. Gör. Onur Çelik tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.