Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Tekstil gurusu ve danışman Sn. İhsan GÜRANİ, “İŞ'te Sohbet” etkinliğimize konuk oldu.

Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olup, University of Central Florida - İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Sn. İhsan GÜRANİ, uzun yıllar farklı tekstil firmalarında yönetici olarak çalıştı. ‘Berdan Tekstil’ ve ‘Güney Sanayi’ firmalarında ihracat müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerini yürütmüş olan GÜRANİ, emekliliğinin ardından danışmanlık ve çiftçilik faaliyetleri ile iştigal etmeye başladı.

9 Nisan 2014 tarihinde “İŞ'te Sohbet” etkinliğimize katılan Sn. İhsan GÜRANİ, “Girişimcilik ve İş Dünyasında Başarılı Olmanın Koşulları” konulu konuşmasında bilgisayar kullanımının ve yabancı dilin önemini vurguladı. Girişken ve katılımcı olmanın gerek bireylere gerekse faaliyet gösterdikleri firmalara sağlayacağı avantajları açıkladı. Ayrıca öğrencilerimize fikir beyan etmekten çekinmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Başarılı iş hayatı ile ilgili tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Sn. İhsan GÜRANİ’ye, verdiği değerli bilgiler için teşekkür ediyoruz.